Wat gaaf dat je mijn website bezoekt! Je geeft me daarmee de gelegenheid om me aan je voor te stellen. Mijn naam is Joyce, 36 jaar, getrouwd met mijn jeugdliefde David en moeder van twee jongens: Jemuel & Manasse. Al bijna 10 jaar ben ik werkzaam voor Stichting Go and Tell; een organisatie waarmee David en ik harten van mensen in aanraking brengen met de (voor ons) alles betekenende boodschap van Jezus. Waar mijn man de wereld over reist om dat te doen, heb ik het voorrecht om hem te ondersteunen én onze passie over te brengen in de liederen die ik schrijf.

Mijn passie voor muziek, zingen, aanbidden en songwriten heb ik zolang ik me kan herinneren. Muziek is de taal waarin God voelbaar tot mij spreekt. Zodra Hij centraal staat in de muziek, is Hij voor mij dichtbij: altijd. Vragen en twijfels verdwijnen, en dat is oprecht genieten!

Als tienermeisje heb ik wel eens wat woorden aan het papier toevertrouwd…, echter nooit uitgewerkt. Daar is nu verandering in gekomen. Sinds een aantal jaar is mijn passie voor het schrijven terug en heb ik heel wat woorden om kunnen zetten in liederen. Liederen die rechtstreeks uit mijn hart komen, en ik geloof indirect ook uit het hart van God. Mijn verlangen is dat mijn muziek bij mensen ‘binnenkomt’. Ik gun het ieder mens om, net als mij, op die plek te zijn van rust, liefde en volledige acceptatie.