Sjonge! Wat kan er een hoop veranderen in een half jaar tijd:) Eerlijk durven uitkomen voor mijn dromen was een enorme stap, maar het is nu duidelijk voor me: als je eenmaal één enge stap vooruit zet, volgen automatisch een tweede en een derde stap. Gek eigenlijk… maar ook héél tof! Het daagt me uit om stappen te blíjven zetten en niet terug te keren naar mijn o-zo-veilige comfort-zone.

Vlak nadat ik deze site had opgezet, raakte ik in contact met Ralph van Manen (TCC Studios, Veenendaal). Ralph heeft jarenlange ervaring als zanger, songwriter én producer. Iemand die als geen ander weet wat je muziek kunt doen, zeg maar. Hij heeft tijd genomen om naar mijn nummers te luisteren en feedback te geven… En nu? Nu heb ik het voorrecht om jullie te vertellen dat hij producer wordt van het allereerste album dat ik uit ga brengen!!!

Het is zo gaaf om met je eigen nummers aan de slag te gaan en met iemand te werken die van jouw ideeën iets nóg mooiers kan maken. Wauw! Dit had ik me een half jaar geleden niet voor kunnen stellen. Wat ben ik dankbaar! En wat voel ik meer dan ooit dat je als mens gemaakt bent om je dromen uit te leven. Mocht je dit lezen en moeite hebben met het uitleven van je dromen; ik daag je uit om die eerste enge stap te zetten. Er zullen er gegarandeerd meerdere volgen!