Enkele maanden geleden werd duidelijk dat ik i.s.m. Ralph van Manen een album uit zou gaan brengen. Je weet dus dat het er aan zit te komen en je bent enorm nauw betrokken bij het het hele proces, maar tóch! Het is een vreemde gewaarwording wanneer je het allereerste album-exemplaar uit een zojuist opengetrokken doos tevoorschijn tovert… Even valt alles stil om je heen; opwinding en een beetje ongeloof vullen je hart. Is dit echt míjn cd?

Je sluit voor je gevoel een hoofdstuk af… en tóch realiseer je je dat je aan het begin staat van een nieuw hoofdstuk. Een hoofdstuk waarin je, datgene waar zo hard voor gewerkt is, z’n vruchten mag zien afwerpen. Althans, dat is waarvoor je het doet! Op 26 november jl. organiseerden we met Go and Tell het seminar ‘Gods Power Chicks’. We deden er alles aan om het album op die dag te kunnen releasen, juist omdat het zo mooi aansloot op het thema. God heeft ons kracht gegeven om dingen te doen waarvan we vooraf nooit hadden gedacht dat we ze konden. Hij doet dit niet om ons uit te laten blinken of ons helden of heldinnen te maken, maar om zijn (Gods)leven via ons aan anderen door te geven. Dit was de boodschap die tijdens ‘Gods Power Chicks’ klonk.

Om aan te tonen dat iedere droom ‘klein’ begint, heb ik een aantal van mijn nummers in kleine setting aan de 200 deelnemers van deze dag ten gehore gebracht… samen met mijn broertje Jozua, die me begeleidde op piano. Wat voelde dat vertrouwd… dé ultieme manier om het album te releasen. Inmiddels ligt het album op verschillende plaatsen in Nederland en is het aan mij de taak om dit aantal op te hogen;) ik wil namelijk zoveel mogelijk mensen raken met de boodschap die God in mijn hart heeft gelegd.

Ben je nieuwsgierig naar het album? Luister dan naar de mijn liedjes via ‘my songs’ en/of bestel het album hier, via de webshop van Go and Tell.